PDA

View Full Version : My Bot Crashes during Calibration



iStokee
04-01-2017, 02:09 AM
Problem
Sometimes when you attempt a calibration session it does not complete successfully - resulting in either a 'Machine Data Error' or an empty black box that does not ever yield a progress bar or machine GUI.

Solution
In both cases, you should post an error report containing the information from your calibration session in the Bug Report Thread (http://www.robotzindisguise.com/forum/showthread.php?25875-Bug-Report-Thread-Report-bot-errors-here-read-first-post). In the event that you have a Machine Data Error, you should also send the Session1 file to RiD.

Information about proper error reporting can be found here (http://www.robotzindisguise.com/forum/showthread.php?25552-How-to-Submit-Bot-Error-Information), and the error reporting template can be found here (http://www.robotzindisguise.com/forum/showthread.php?26043-Bug-Reporting-Template) and below.

1. RS Version: [Rs3 or OSRS]
2. Type of error: [Calibration freeze, Machine Data Error, GUI error, run-time error, etc.]
3. errorlog.txt contents:

paste the contents of your errorlog.txt file here using [ Spoiler ] [ /Spoiler ] tags without the spaces

4. Log.html contents:

paste the contents of your log.html file here using [ Spoiler ] [ /Spoiler ] tags without the spaces

5. Additional Information: [Should be a brief explanation of what you were doing, and what the bot is/isn't doing. May be useful to include a copy of your Machine GUI, or additional pictures/videos to explain your error]