Page 29 of 29 FirstFirst ... 19272829
Results 281 to 289 of 289

Thread: How to Minimize Your Bot 4.4

  1. #281
    Essential is offline
    Veteran Member  
     $20 Credit    ! Premium: 1000->1500 hours used  Free Bots: 200->300 hours used  Suicide Botter   99 Firemaking 99 Fishing 99 Fletch 99 Herblore 99 Wc 99 Crafting 99 Cook 99 Prayer 99 Hp 99 Defence 99 Strength 99 Attack 99 Range 99 Smith 99 Mager 
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    193
    Mentioned
    11 Post(s)
    @Trent!

    I upgraded last week to the V4.4 R1 and it worked really really good! Thanks for that!

    But yesterday I couldn't get the bot to work (the bot I normally use). And today, when I tried to start my VM, the Chocolatey v0.10.11 is stuck at 'By upgrading you accept licenses for the packages.'

    EDIT: the bot works, the rs minimap colors just changed to white because of ingame snow… Did had to remake a bot tho
    Last edited by Essential; 11-27-2018 at 03:45 PM.

  2. #282
    Trent!'s Avatar
    Trent! is offline
    Teamviewin' Trent  
       Merchant   $200 Credit    Premium: 3000->5000 hours used  Free Bots: 1000->1500 hours used  99 Firemaking 99 Fishing 99 Fletch 99 Wc 99 Thieving 99 Crafting 99 Con 99 Cook 99 Miner 99 Defence 99 Strength 99 Attack 99 Smith 99 Mager 
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Utah
    Posts
    7,510
    Mentioned
    89 Post(s)
    Quote Originally Posted by Essential View Post
    @Trent!

    I upgraded last week to the V4.4 R1 and it worked really really good! Thanks for that!

    But yesterday I couldn't get the bot to work (the bot I normally use). And today, when I tried to start my VM, the Chocolatey v0.10.11 is stuck at 'By upgrading you accept licenses for the packages.'

    EDIT: the bot works, the rs minimap colors just changed to white because of ingame snow… Did had to remake a bot tho
    @Essential;

    I’ll need screenshots of the chocolatey issue to troubleshoot that. The fastest and best way to contact me for troubleshooting is via Discord.
    My ONLY Discord is trent#8258. Never trade me from anything else!

  3. #283
    Essential is offline
    Veteran Member  
     $20 Credit    ! Premium: 1000->1500 hours used  Free Bots: 200->300 hours used  Suicide Botter   99 Firemaking 99 Fishing 99 Fletch 99 Herblore 99 Wc 99 Crafting 99 Cook 99 Prayer 99 Hp 99 Defence 99 Strength 99 Attack 99 Range 99 Smith 99 Mager 
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    193
    Mentioned
    11 Post(s)
    Quote Originally Posted by Trent! View Post
    @Essential;

    I’ll need screenshots of the chocolatey issue to troubleshoot that. The fastest and best way to contact me for troubleshooting is via Discord.
    @Trent!,

    Today I tried again. It took a bit longer (4-5 minutes) than normal (20 seconds), but it works if it should occur again, I'll take screenshots and send them in discord.

  4. Trent! liked this post
  5.  
  6. #284
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    75
    Mentioned
    3 Post(s)
    Quote Originally Posted by Trent! View Post
    @DuckInDisguise;

    while using Workstation 15, the OVA download for Tinybot is by default at compatibility setting of 14.x (due to current limitations in OVFTools), and the instructions detail upgrading to 15.x. If you are being shown 12.x instead, then you’re not using Workstation 15 and will need to upgrade.
    Yeah I ended up just downloading the trial for VMWare Workstation 15 and got everything working, thanks for the help! I'm really enjoying the improvements in Tinybot v4.4

  7. Trent! liked this post
  8.  
  9. #285
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    2
    Mentioned
    1 Post(s)
    I am getting a .NETframework install failed say chocolatey installation failed

  10. #286
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    163
    Mentioned
    1 Post(s)
    do you plan on releasing an update that removes all traces of your OS being in a virtual enviroment? I know some games can detect vm and shut your game down. I was curious if this was a necessity for this project to do the same if JageX just all of a sudden started detecting your game if its in a VM.
    http://www.cracked.com/blog/wp-content/uploads/2010/05/barnowlhorror.gif

  11. #287
    Trent!'s Avatar
    Trent! is offline
    Teamviewin' Trent  
       Merchant   $200 Credit    Premium: 3000->5000 hours used  Free Bots: 1000->1500 hours used  99 Firemaking 99 Fishing 99 Fletch 99 Wc 99 Thieving 99 Crafting 99 Con 99 Cook 99 Miner 99 Defence 99 Strength 99 Attack 99 Smith 99 Mager 
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Utah
    Posts
    7,510
    Mentioned
    89 Post(s)
    Quote Originally Posted by jorsky View Post
    I am getting a .NETframework install failed say chocolatey installation failed
    @jorsky;

    If you haven’t already, try downloading the file from Mega instead of Google Drive. Additionally, ensure you’re using Workstation 15. .NET 4.7.2 should already be installed before you’re shown your desktop the first time so this error shouldn’t happen.

    also always tag me when you post here, as I do not get notifications when people post unless I’m tagged.

    Quote Originally Posted by b004u View Post
    do you plan on releasing an update that removes all traces of your OS being in a virtual enviroment? I know some games can detect vm and shut your game down. I was curious if this was a necessity for this project to do the same if JageX just all of a sudden started detecting your game if its in a VM.
    @b004u;

    Jagex does not do this currently and as far as I’m aware, there is no way to eliminate these traces. Most games that do this do so to prevent people from multi-logging, which is not against the rules in RuneScape.
    My ONLY Discord is trent#8258. Never trade me from anything else!

  12. #288
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Hi
    I'm looking into buying an annual subscription and minimizing the bot is a key feature for me. Furthermore I'm running Linux Ubuntu so will need to run Genesis through a VM anyway.

    However I do not want to pay for a pro license, is there an easy way of setting this up with one of the many free VMs out there? For example VMware workstation player is free
    ?
    Last edited by Yukawa_meson; 03-26-2019 at 12:06 AM.

  13. #289
    Trent!'s Avatar
    Trent! is offline
    Teamviewin' Trent  
       Merchant   $200 Credit    Premium: 3000->5000 hours used  Free Bots: 1000->1500 hours used  99 Firemaking 99 Fishing 99 Fletch 99 Wc 99 Thieving 99 Crafting 99 Con 99 Cook 99 Miner 99 Defence 99 Strength 99 Attack 99 Smith 99 Mager 
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Utah
    Posts
    7,510
    Mentioned
    89 Post(s)
    Quote Originally Posted by Yukawa_meson View Post
    Hi
    I'm looking into buying an annual subscription and minimizing the bot is a key feature for me. Furthermore I'm running Linux Ubuntu so will need to run Genesis through a VM anyway.

    However I do not want to pay for a pro license, is there an easy way of setting this up with one of the many free VMs out there? For example VMware workstation player is free
    ?
    i know you’ve had this answered in Discord but I’m answering here too so others can know.

    The guide explains what to do regarding licensing questions. Additionally, VMWare Player has significant limitations and should not be used.
    My ONLY Discord is trent#8258. Never trade me from anything else!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •