Results 1 to 1 of 1

Thread: My Bot Randomly 'Wanders Off'

  1. #1
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    861
    Mentioned
    114 Post(s)

    My Bot Randomly 'Wanders Off'

    Problem
    While your bots are running, you may sometimes find (or perhaps even witness) that your bot has wandered away from where you were running it. If you happen to find that your bot is frequently 'wandering off', then that is a sign that the bot is struggling to find one or more of your world items, and at least one of them needs to be re-defined. One way to tell for sure is to look at the Log.html file, which will contain "Error finding world item 1 on screen..." - or whatever the number of the item is that the bot is struggling with.

    Solution
    In order to resolve this issue, you will need to re-define your world items. RiD and Trent! have both created guides detailing how to define world items. which can be found in the How to Define/Edit World Items post. A few quick tips about defining world items -
    > You want to make sure the "blue box" is around the item you are defining, and only that item. Make sure to look around the world and verify this is the case.
    > It is a good idea to define them in the order you will be interacting with them during calibration. So if the first thing you do is bank, then define that as item #1, etc.

    Last edited by iStokee; 04-19-2020 at 01:25 AM.

  2. getl3git thanked for this post
  3.  

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •