Results 1 to 6 of 6

Thread: mouse moves, then pause, mouse move pause over and over

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    54
    Mentioned
    0 Post(s)

    mouse moves, then pause, mouse move pause over and over

    anyone else having an issue such as this? my mouse isn't even plugged in yet i keep seeing it move the mouse, then it pauses (java window says pause)
    then trys to move the mouse again

    I'm unsure as to what the issue is here.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)


    hard reset java, or ask trent! for tinyboy.
    i had the same problem, im using VMware now

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    54
    Mentioned
    0 Post(s)


    Did u have a touchscreen monitor on a laptop?

    I disabled my touchpad and unplugged mouse
    It would still keep pausing as soon as it moved

  4. #4
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)


    I had this problem when I somehow had 2 bots running at the same time. One started to move, then this paused the other.


    Maybe restart PC ?

  5. #5
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)


    just run the bot in VMware, i had this problem on my laptop and fresh installed pc.
    in VMware no problems at all.

  6. #6
    BillyS is offline
    Veteran Member  
    $10 Credit    Premium: 1500->2000 hours used  Free Bots: 100->200 hours used  99 Fishing 99 Fletch 99 Herblore 99 Crafting 99 Cook 99 Miner 99 Smith 99 Mager 
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)


    There is something running on your host PC that is interrupting the bot. Use Tinybot in VMWare, this will fix your problem. I had the same thing.

    http://www.robotzindisguise.com/foru...hlight=tinybot
    ^ See #2-5
    Last edited by BillyS; 09-29-2018 at 07:15 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •